МАТУРАНТИ 2019/2020.

Данас смо посебно поносни, срећни али и тужни.

(уз свједочонство честитка и ружа нашим драгим матурантима)

cestitka maturantima

Поносни и срећни кад видимо како су наша дјеца паметна, здрава, весела, жељна нових знања. Кад видимо да шире своја крила и храбро се спремају за лет у нове побједе, да остваре своје жеље и снове. Поносни смо и срећни јер смо кроз девет година заједничког живота заједно са родитељима учинили све да од њих изградимо добре људе, да им створимо основе за даље школовање и живот. Вјерујемо да смо успјели, да су они већ сад добри људи, да су из своје школе понијели добре навике и довољно знања које ће даље надограђивати и брусити.

Тужни смо јер нас сваки растанак боли. Недостојаће нам смијех, радост, па и несташлуци ове добре генерације.

Драга дјецо, иако сте због пандемије коронавируса дочекали необичан,  виртуални завршетак школске године, вјерујемо да смо сви успјешно савладали и ту препреку. Нисмо били у могућности уживати у заједничком дружењу посљедњих мјесеци нити организовати свечанији испраћај какав сте заслужили и очекивали. Због тога нам је веома жао. Одлучили смо, да вама, нашим матурантима овај растанак покушамо макар мало уљепшати једном ружом и честитком од школе.

Драга дјецо, желимо да своју школу памтите по добру, да се сјећате својих другара и наставника, да чувате пријатељства стечена овдје и изградите много нових, да нам будете здрави, радосни, да нижете успјехе у животу!

IX1IX2IX3IX4KifinoSeloOdzakpridvorciZoviDo

Срећан завршетак основног школовања!!!